Matikainen-Kallström onnittelee Soinia hyvästä valinnasta vaalityömieheksi.

15.08.2010 | Ajankohtaista, Tiedotteet

Marjo Matikainen-Kallström                             Tiedote 150810
kansanedustaja
Kokoomuksen talousvaliokuntavastaava

Marjo Matikainen-Kallström onnittelee Soinia hyvästä valinnasta vaalityömieheksi.

Kokoomuksen Talousvaliokuntavastaava Matikainen-Kallström onnittelee vilpittömästi Perusuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinia hyvästä lobbarivalinnasta. Ydinvoimalobbarina toimineen ex-demari Matti Putkosen vetoavulla saadaan toivottavasti perussuomalaisetkin järkiintymään ydinvoiman kannalle.

Vielä kesäkuussa koko perussuomalaisten eduskuntaryhmä äänesti ydinvoimalupia ja niihin liittyvää uusiutuvan energian pakettia vastaan. Nyt on oiva mahdollisuus kääntää puolue kannattamaan Suomen talouskasvua tukevia ratkaisuja.

Matikainen-Kallström pitää ydinvoiman lisärakentamista parhaana ja kustannustehokkaimpana tapana vähentää kasvihuonekaasupäästöjä samalla kun suomalaiselle teollisuudelle taataan sen tarvitsema energia. Tulevana syksynä perussuomalaisten linja toivottavasti ottaa vastuunsa suomalaisen työn tukemisesta ja äänestää uusiutuvan energian paketin toteutumisen puolesta.

”Millään puolueella ei olisi tosiasiassa varaa haihatteluun energia-asioissa, saati kaksilla rattailla ajamiseen – tämä on viesti myös hallituskumppani Keskustalle, jonka kaikki kolme varapuheenjohtajaa vastustavat ydinvoimaa”, toteaa Matikainen-Kallström.

Lisätietoja:
Marjo Matikainen-Kallström
kansanedustaja
Kokoomuksen talousvaliokuntavastaava
050 5121578

Kokoomus Karjalan liitto TEK WAU! Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto Eduskunta