Vaalirahailmoitus

02.05.2011 | Ajankohtaista, Päiväkirja

Kylläpä äimistyin oikein toden teolla, kun luin lehdestä otsikon: Edustajat panttaavat vaalirahoitusilmoituksiaan! Panttaavat? Itse en ole vielä edes saanut kaikkia laskuja vaaleista, joten miten voisin edes tehdä ilmoitusta. Juuri siksi edustajilla on lain mukaan kaksi kuukautta aikaa antaa vaalirahoitusilmoitus. Nyt on vaaleista kulunut vasta kaksi viikkoa ja pääsiäinenkin mahtui väliin, jos sitä nyt joku vielä muistaa.

Hätiköiden ei ilmoitusta kannata antaa, sillä sen on perustuttava kaikkiin tositteisiin. Joillakin lehdillä tuntuu olevan kova halu päästä ruotimaan ilmoituksia. Sehän onkin tässä maailman ja maan tilanteessa erittäin keskeinen ja uutisoinnin arvoinen asia.

Kokoomus Karjalan liitto TEK WAU! Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto Eduskunta