Karjalan Liiton puheenjohtajuus

15.05.2011 | Ajankohtaista, Päiväkirja

Karjalan Liiton liittokokous valitsi minut eilen Karjalan Liiton puheenjohtajaksi. Tämä puheenjohtajuus on upea kunniatehtävä. Samalla se on myös vastuullinen tehtävä. Oman karjalaisen heimoni asioiden ajaminen kärkipaikalta valtion suuntaan ja toisaalta järjestökentän äänen kuunteleminen nöyränä mutta jämptinä vaatii paljon.

Se, että liittokokous valitsi ensimmäisen kerran liiton historiassa johtajakseen naisen, osoittaa liittomme valmiudesta ja halukkuudesta muuttua ja kasvaa yhteiskunnan mukana. Me karjalaiset olemme ennakkoluulottomia ja – niin kuin aina – sopeutuvaisia vallitseviin olosuhteisiin.

Meidän voimamme on avoimuus, iloisuus, tunteikkuus ja yhteisöllisyys. Yhdessä tekemällä olemme vahvoja.

Kokoomus Karjalan liitto TEK WAU! Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto Eduskunta