Hallitusohjelma

16.06.2011 | Ajankohtaista, Päiväkirja

Huh, huh! Nyt se on ohi! Pitkä salaisten neuvottelujen ja meille ulkopuolisille tiedottomuuden tila. Eipä ole käynyt neuvottelijoita kateeksi.

Kompromissi mikä kompromissi! Paljon on lopputuloksessa hyvää, mutta paljon on myös nieltävää – niinhän se pari tai kuusisuhteessa on ja tulee olemaan. Hiukan enemmän olisin kaivannut kasvun tukemista, sitä kautta olisimme saaneet lisää jaettavaa, mutta sitähän vastapelurit eivät ajatelleet. Valtionyhtiömme Fortum ei sitten tule saamaan korvausinvestointilupaa Loviisan yksiköille ja tulvavedet jäävät hyödyntämättä kun altaita ei saa rakentaa. Metsäveroa ei onneksi tule eikä oman asunnon myyntivoittoveroa. Vihdoinkin kauan vaadittu vanhuslaki liikahtaa liikkeelle. Toivottavasti ihan oikeasti!

Nyt sitten jännitetään keistä tulee ministereitä, jotta voidaan aloittaa lobbaaminen niiden asioiden puolesta joita hallitusohjelmassa ei lue tai joista on kirjoitettu hyvin ylimalkaisesti.

Kokoomus Karjalan liitto TEK WAU! Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto Eduskunta