Marjo Matikainen-Kallström valittiin TEKin puheenjohtajaksi

02.09.2011 | Ajankohtaista, Tiedotteet

TEKin valtuusto valitsi yksimielisesti kansanedustaja Marjo Matikainen-Kallströmin TEKin hallituksen luottamustoimiseksi puheenjohtajaksi seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi.

Espoolainen Matikainen-Kallström on diplomi-insinööri, eMBA sekä moninkertainen hiihdon olympiamitalisti. Ennen valintaansa europarlamenttiin 1996 ja eduskuntaan 2004 hän ehti työskennellä Ovakolla, Nesteellä, IVOssa, ja Posivassa.

TEKin valtuustoon Matikainen-Kallström tuli valituksi viime kevään jäsenvaalissa jo kuudenneksi kolmivuotiskaudeksi peräkkäin.

Muut TEKin uuden hallituksen jäsenet ovat DI Tuula Aaltola Helsingistä, TkT Hannu-Matti Järvinen Tampereelta, DI Kirsi Kaasinen Espoosta, DI Jarno Kolehmainen Tampereelta, DI Sampo Kokkonen Lappeenrannasta, DI Aimo Leskelä Salosta, DI Kimmo Leveelahti Kaarinasta, DI Timo Nyman Vantaalta, DI Petri Takala Helsingistä ja DI Mari-Leena Talvitie Oulusta sekä opiskelijoiden edustajana tekniikan ylioppilas Paavo Leinonen Lappeenrannasta.

Kokoomus Karjalan liitto TEK WAU! Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto Eduskunta